ОРЛОВЕЦ - 2015/Кокаляне/ - Футбол 7 - Деца - 2012г. - "Д" - "СПОРТНА ЗОНА ГЕРМАН"

Домакин Резултат Гост Дата Кръг
ЛЕВСКИ СПАРТАК 1962 /София/ 5 - 6 ОРЛОВЕЦ - 2015/Кокаляне/ 18.09.2022 12:30 1 Кръг
ОРЛОВЕЦ - 2015/Кокаляне/ 8 - 1 ЖЕЛЕЗНИЦА /Железница/ 25.09.2022 09:00 2 Кръг
ВРАЖДЕБНА /София/ 5 - 0 ОРЛОВЕЦ - 2015/Кокаляне/ 09.10.2022 13:40 3 Кръг
ГРАНИТ /Владая/ 1 - 8 ОРЛОВЕЦ - 2015/Кокаляне/ 16.10.2022 10:10 4 Кръг
ОРЛОВЕЦ - 2015/Кокаляне/ 3 - 2 ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ II /София/ 23.10.2022 13:40 5 Кръг
ЧАВДАР /Етрополе/ 1 - 2 ОРЛОВЕЦ - 2015/Кокаляне/ 30.10.2022 10:10 6 Кръг
ОРЛОВЕЦ - 2015/Кокаляне/ 2 - 7 КОМЕТА /София/ 06.11.2022 12:30 7 Кръг
ИСКЪР - 1945 /Нови Искър/ 0 - 2 ОРЛОВЕЦ - 2015/Кокаляне/ 13.11.2022 10:10 8 Кръг
ОРЛОВЕЦ - 2015/Кокаляне/ 0 - 8 АКАДЕМИКА /София/ 20.11.2022 11:20 9 Кръг