ЗЕНИТ /Церово/ - "А" ОГ - Запад - 2022/2023

Домакин Резултат Гост Дата Кръг
ОФК ПРАВЕЦ /Правец/ 6 - 0 ЗЕНИТ /Церово/ 10.09.2022 17:00 1 Кръг
ЗЕНИТ /Церово/ 3 - 3 КОМ - 98 /Годеч/ 18.09.2022 14:00 2 Кръг
СКРАВЕНА /Скравена/ 4 - 3 ЗЕНИТ /Церово/ 24.09.2022 17:00 3 Кръг
ЗЕНИТ /Церово/ 4 - 0 СПОРТИСТ 2006 /Драговищица/ 09.10.2022 16:00 4 Кръг
СПОРТИСТ 2009 II /Своге/ 0 - 5 ЗЕНИТ /Церово/ 16.10.2022 16:00 5 Кръг
ЗЕНИТ /Церово/ 4 - 3 КОЗАРО /Ботевград/ 30.10.2022 15:00 7 Кръг
ПЕТЪРЧ /Петърч/ 4 - 1 ЗЕНИТ /Церово/ 06.11.2022 00:00 8 Кръг
ЗЕНИТ /Церово/ 2 - 1 СИНИТЕ ОРЛИ /Своге/ 13.11.2022 14:00 9 Кръг
ЗЕНИТ /Церово/ 3 - 3 ОФК ПРАВЕЦ /Правец/ 20.11.2022 14:00 10 Кръг
КОМ - 98 /Годеч/ 4 - 1 ЗЕНИТ /Церово/ 27.11.2022 14:00 11 Кръг
ЗЕНИТ /Церово/ - СКРАВЕНА /Скравена/ 04.12.2022 14:00 12 Кръг
СПОРТИСТ 2006 /Драговищица/ - ЗЕНИТ /Церово/ 13 Кръг
ЗЕНИТ /Церово/ - СПОРТИСТ 2009 II /Своге/ 14 Кръг
КОЗАРО /Ботевград/ - ЗЕНИТ /Церово/ 16 Кръг
ЗЕНИТ /Церово/ - ПЕТЪРЧ /Петърч/ 17 Кръг
СИНИТЕ ОРЛИ /Своге/ - ЗЕНИТ /Церово/ 18 Кръг