Завърши турнира за Деня на детето

Отборите на Олимпия ФК-София и Възраждане 2020 са големите победители в страхотния футболен празник, организиран от ЗС на БФС-София по случай Деня на детето. В продължение на 3 дни над 300 деца от 20 отбора, техните родители и привърженици станаха участници в незабравима надпревара, дарила футболните таланти с многобройни щастливи мигове и спомени.

Турнирът се проведе на терените на Национална футболна база „Бояна“ и Мини футболен комплекс „Надежда“, като и на двете локации две групи по 10 отбора си оспорваха медалите и отличията.

Всеки отбор участник получи футболни топки, всяко дете - медал за участие, а призьорите бяха наградени с купи и спортни екипи.

В Дома на футбола зрителите станаха свидетели на изключително вълнуваща завършваща фаза – и двете полуфинални срещи бяха решение само с едно попадение разлика. В първия сблъсък Олимпия ФК-София надделя над ЦСКА-София с 2:1, а в другия Национал спечели още по-драматично над Левски с 4:3.

В сблъсъка за третото място „червените“ се наложиха с 4:1 над „сините“, а Олимпия ФК триумфира в големия финал над Национал с 2:1.

В „Надежда“ също не липсваха емоции, след като тимът на Възраждане 2020 успя да се наложи в головото шоу на финала срещу Люлин с 8:5. Малкият финал пък донесе радостни моменти за талантите от Академика, които бяха по-точни при изпълнението на дузпи срещу Арес (6:5)

Резултати Ф5 - родени 2015 група 1

Резултати Ф5 - родени 2015 група 2