ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ - Деца - "Б" - 2 група - 2019/2020

Домакин Резултат Гост Дата Кръг
СПОРТИСТ 13 /София/ 4 - 0 ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 31.08.2019 09:30 1 Кръг
ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 0 - 4 СОФИЯ СПОРТ /София/ 07.09.2019 09:30 2 Кръг
НАДЕЖДА /Доброславци/ 4 - 1 ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 3 Кръг
ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 1 - 3 ОЛИМПИЯ ФК /София/ 14.09.2019 09:30 4 Кръг
СПАРТАК - 2015/СОФИЯ/ 7 - 0 ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 21.09.2019 00:00 5 Кръг
ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 0 - 5 ОРЛОВЕЦ /Кокаляне/ 05.10.2019 15:30 7 Кръг
СЕРДИКА /София/ 6 - 2 ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 11.10.2019 09:30 8 Кръг
ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 0 - 8 РД СПОРТ /София/ 19.10.2019 15:30 9 Кръг
ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 2 - 4 СПОРТИСТ 13 /София/ 10 Кръг
СОФИЯ СПОРТ /София/ 4 - 1 ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 30.11.2019 14:30 11 Кръг
ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 1 - 4 НАДЕЖДА /Доброславци/ 09.11.2019 15:00 12 Кръг
ОЛИМПИЯ ФК /София/ 3 - 0 (Сл.) ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 16.11.2019 09:30 13 Кръг
ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 3 - 3 СПАРТАК - 2015/СОФИЯ/ 23.11.2019 15:00 14 Кръг
ОРЛОВЕЦ /Кокаляне/ - ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 16 Кръг
ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ - СЕРДИКА /София/ 17 Кръг
РД СПОРТ /София/ - ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 18 Кръг
СПОРТИСТ 13 /София/ - ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 19 Кръг
ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ - СОФИЯ СПОРТ /София/ 20 Кръг
НАДЕЖДА /Доброславци/ - ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 21 Кръг
ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ - ОЛИМПИЯ ФК /София/ 22 Кръг
СПАРТАК - 2015/СОФИЯ/ - ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 23 Кръг
ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ - ОРЛОВЕЦ /Кокаляне/ 25 Кръг
СЕРДИКА /София/ - ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 26 Кръг
ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ - РД СПОРТ /София/ 27 Кръг