ЛЕВСКИ /Чепинци/ - Деца II - група - 2018/2019г.

Домакин Резултат Гост Дата Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 0 - 8 БАРОККО /София/ 15.09.2018 09:30 2 Кръг
ПОБЕДА 2013 /София/ 4 - 3 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 22.09.2018 09:30 3 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 1 - 5 ВИТОША - БИСТРИЦА /София/ 29.09.2018 09:30 4 Кръг
ДИТ СОФИЯ /София/ 5 - 0 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 06.10.2018 10:30 5 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 2 - 12 ФЕРИОН /София/ 13.10.2018 16:00 6 Кръг
РД СПОРТ /София/ 9 - 2 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 20.10.2018 11:30 7 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 3 - 9 ОЛИМПИЯ ФК /София/ 27.10.2018 09:30 8 Кръг
НАДЕЖДА /Доброславци/ 2 - 2 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 03.11.2018 09:30 9 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 6 - 0 ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 10.11.2018 09:30 10 Кръг
ОБЕЛЯ /София/ 4 - 1 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 17.11.2018 09:30 11 Кръг
БАРОККО /София/ 6 - 0 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 09.03.2019 09:30 13 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 3 - 6 ПОБЕДА 2013 /София/ 16.03.2019 09:30 14 Кръг
ВИТОША - БИСТРИЦА /София/ 1 - 1 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 23.03.2019 09:30 15 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 1 - 6 ДИТ СОФИЯ /София/ 30.03.2019 09:30 16 Кръг
ФЕРИОН /София/ 9 - 1 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 06.04.2019 09:30 17 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 0 - 7 РД СПОРТ /София/ 13.04.2019 09:30 18 Кръг
ОЛИМПИЯ ФК /София/ 3 - 1 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 20.04.2019 09:30 19 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 3 - 0 НАДЕЖДА /Доброславци/ 01.05.2019 15:00 20 Кръг
ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 0 - 3 (Сл.) ЛЕВСКИ /Чепинци/ 21 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 1 - 7 ОБЕЛЯ /София/ 18.05.2019 09:30 22 Кръг