ЛЕВСКИ /Чепинци/ - Деца А

Домакин Резултат Гост Дата Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 1 - 2 ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 02.09.2017 10:00 1 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 6 - 0 НАДЕЖДА /Доброславци/ 09.09.2017 00:00 2 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 6 - 5 ОЛИМПИЕЦ /София/ 22.09.2017 00:00 4 Кръг
ФЕРИОН /София/ 14 - 1 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 30.09.2017 00:00 5 Кръг
КОНКОРДИЯ /София/ 11 - 0 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 14.10.2017 00:00 7 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 1 - 5 БАРОККО /София/ 01.11.2017 00:00 10 Кръг
СЕПТЕМВРИ /София/ 13 - 0 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 04.11.2017 00:00 11 Кръг
ЛОКОМОТИВ 1929 /София/ 9 - 1 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 02.12.2017 10:00 15 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 1 - 4 КРЕМИКОВЦИ /София/ 25.11.2017 00:00 14 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 2 - 11 ГРАНИТ /Владая/ 12.11.2017 00:00 12 Кръг
ЦСКА 1948 /София/ 18 - 0 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 16.09.2017 10:00 3 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 3 - 4 ОБЕЛЯ /София/ 6 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 1 - 3 НАДЕЖДА /Доброславци/ 17.03.2018 10:00 17 Кръг
КОНКОРДИЯ /София/ 8 - 1 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 26.05.2018 10:00 25 Кръг
СЕПТЕМВРИ /София/ 11 - 0 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 10.03.2018 09:00 16 Кръг
ЛОКОМОТИВ 1929 /София/ 27 - 0 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 05.05.2018 10:00 18 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 0 - 19 БАРОККО /София/ 31.03.2018 10:00 19 Кръг
ИНТЕРНАЦИОНАЛ /София/ 9 - 0 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 14.04.2018 10:00 20 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 1 - 7 ФЕРИОН /София/ 21.04.2018 10:00 21 Кръг
ОЛИМПИЕЦ /София/ 8 - 1 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 28.04.2018 10:00 22 Кръг
ГРАНИТ /Владая/ 3 - 0 (Сл.) ЛЕВСКИ /Чепинци/ 12.05.2018 10:00 23 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 0 - 8 ОБЕЛЯ /София/ 20.05.2018 13:00 24 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 0 - 23 ЦСКА 1948 /София/ 02.06.2018 10:00 26 Кръг