ЛЕВСКИ /Чепинци/ - Юноши старша - Зона "Б" - 2020/2021

Домакин Резултат Гост Дата Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 3 - 10 КОНКОРДИЯ /София/ 30.08.2020 16:00 1 Кръг
БАЛКАН 1929 /Ботевград/ 15 - 2 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 07.09.2020 16:00 2 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 0 - 5 КОМ - 98 /Годеч/ 13.09.2020 14:30 3 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 1 - 6 РИЛСКИ СПОРТИСТ /Самоков/ 20.09.2020 16:00 4 Кръг
БАРОККО /София/ 7 - 1 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 27.09.2020 11:00 5 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 0 - 10 ЦАРСКО СЕЛО 2015 /София/ 04.10.2020 15:00 6 Кръг
ЛОКОМОТИВ 1929 /София/ 10 - 1 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 11.10.2020 11:30 7 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 3 - 3 СПОРТИСТ 2009 /Своге/ 18.10.2020 16:00 8 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 7 - 3 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 25.10.2020 16:00 9 Кръг
КОНКОРДИЯ /София/ 1 - 2 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 10 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 3 - 4 БАЛКАН 1929 /Ботевград/ 08.11.2020 15:00 11 Кръг
КОМ - 98 /Годеч/ 3 - 1 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 15.11.2020 14:00 12 Кръг
РИЛСКИ СПОРТИСТ /Самоков/ 6 - 0 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 20.11.2020 14:00 13 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 1 - 4 БАРОККО /София/ 27.11.2020 14:00 14 Кръг
ЦАРСКО СЕЛО 2015 /София/ 0 - 3 (Сл.) ЛЕВСКИ /Чепинци/ 15 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 0 - 12 ЛОКОМОТИВ 1929 /София/ 07.03.2021 13:30 16 Кръг
СПОРТИСТ 2009 /Своге/ 6 - 0 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 14.03.2021 16:00 17 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 1 - 4 БОТЕВ - 57 /София/ 21.03.2021 16:00 18 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 1 - 1 КОНКОРДИЯ /София/ 28.03.2021 16:00 19 Кръг
БАЛКАН 1929 /Ботевград/ 9 - 1 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 06.04.2021 17:00 20 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 2 - 3 КОМ - 98 /Годеч/ 11.04.2021 11:00 21 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 0 - 4 РИЛСКИ СПОРТИСТ /Самоков/ 17.04.2021 11:00 22 Кръг
БАРОККО /София/ 6 - 2 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 22.04.2021 14:00 23 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 3 - 0 (Сл.) ЦАРСКО СЕЛО 2015 /София/ 24 Кръг
ЛОКОМОТИВ 1929 /София/ 14 - 0 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 04.05.2021 18:00 25 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 2 - 8 СПОРТИСТ 2009 /Своге/ 09.05.2021 18:00 26 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 2 - 0 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 16.05.2021 16:00 27 Кръг