СОКОЛ /Негован/ - АОГ Север

Домакин Резултат Гост Дата Кръг
НАДЕЖДА /Доброславци/ 8 - 0 СОКОЛ /Негован/ 10.09.2017 17:00 1 Кръг
СОКОЛ /Негован/ 0 - 3 МРАМОР /Мрамор/ 17.09.2017 17:00 2 Кръг
ЛОКОМОТИВ - БДЖ /София/ 9 - 0 СОКОЛ /Негован/ 24.09.2017 17:00 3 Кръг
СОКОЛ /Негован/ 1 - 1 СПАРТАК - 1933 /Подгумер/ 01.10.2017 16:00 4 Кръг
БАНКЯ 2009 /Банкя/ 0 - 3 СОКОЛ /Негован/ 08.10.2017 16:00 5 Кръг
СОКОЛ /Негован/ 0 - 1 ВЪСТАНИК 26 /Войнеговци/ 15.10.2017 16:00 6 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 5 - 0 СОКОЛ /Негован/ 22.10.2017 16:00 7 Кръг
СОКОЛ /Негован/ 2 - 1 ЖИТЕН /Житен/ 29.10.2017 15:00 8 Кръг
ИЗТРЕБИТЕЛ /Иваняне/ 4 - 3 СОКОЛ /Негован/ 05.11.2017 14:00 9 Кръг
СОКОЛ /Негован/ 3 - 1 ВИХЪР /Требич/ 12.11.2017 14:00 10 Кръг
КРЕМИКОВЦИ /София/ 0 - 3 СОКОЛ /Негован/ 19.11.2017 14:00 11 Кръг
СОКОЛ /Негован/ - НАДЕЖДА /Доброславци/ 04.03.2018 15:00 12 Кръг
МРАМОР /Мрамор/ - СОКОЛ /Негован/ 13 Кръг
СОКОЛ /Негован/ - ЛОКОМОТИВ - БДЖ /София/ 14 Кръг
СПАРТАК - 1933 /Подгумер/ - СОКОЛ /Негован/ 15 Кръг
СОКОЛ /Негован/ - БАНКЯ 2009 /Банкя/ 16 Кръг
ВЪСТАНИК 26 /Войнеговци/ - СОКОЛ /Негован/ 17 Кръг
СОКОЛ /Негован/ - ЛЕВСКИ /Чепинци/ 18 Кръг
ЖИТЕН /Житен/ - СОКОЛ /Негован/ 19 Кръг
СОКОЛ /Негован/ - ИЗТРЕБИТЕЛ /Иваняне/ 20 Кръг
ВИХЪР /Требич/ - СОКОЛ /Негован/ 21 Кръг
СОКОЛ /Негован/ - КРЕМИКОВЦИ /София/ 22 Кръг