БОТЕВ - 57 /София/ - Юноши старша - Зона "Б" - 2020/2021

Домакин Резултат Гост Дата Кръг
РИЛСКИ СПОРТИСТ /Самоков/ 3 - 1 БОТЕВ - 57 /София/ 16.09.2020 16:00 1 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 0 - 2 БАРОККО /София/ 28.10.2020 15:00 2 Кръг
ЦАРСКО СЕЛО 2015 /София/ 1 - 2 БОТЕВ - 57 /София/ 12.09.2020 14:00 3 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 2 - 5 ЛОКОМОТИВ 1929 /София/ 19.09.2020 17:00 4 Кръг
СПОРТИСТ 2009 /Своге/ 1 - 6 БОТЕВ - 57 /София/ 14.10.2020 14:00 5 Кръг
КОМ - 98 /Годеч/ 0 - 1 БОТЕВ - 57 /София/ 03.10.2020 16:00 6 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 10 - 2 КОНКОРДИЯ /София/ 10.10.2020 17:00 7 Кръг
БАЛКАН 1929 /Ботевград/ 6 - 3 БОТЕВ - 57 /София/ 18.10.2020 16:00 8 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 7 - 3 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 25.10.2020 16:00 9 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 5 - 2 РИЛСКИ СПОРТИСТ /Самоков/ 10 Кръг
БАРОККО /София/ 1 - 4 БОТЕВ - 57 /София/ 07.11.2020 15:00 11 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 0 - 2 ЦАРСКО СЕЛО 2015 /София/ 14.11.2020 13:00 12 Кръг
ЛОКОМОТИВ 1929 /София/ 4 - 1 БОТЕВ - 57 /София/ 21.11.2020 14:00 13 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 7 - 1 СПОРТИСТ 2009 /Своге/ 23.02.2021 13:00 14 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 3 - 0 (Сл.) КОМ - 98 /Годеч/ 15 Кръг
КОНКОРДИЯ /София/ 0 - 4 БОТЕВ - 57 /София/ 06.03.2021 16:00 16 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 3 - 0 (Сл.) БАЛКАН 1929 /Ботевград/ 23.05.2021 13:00 17 Кръг
ЛЕВСКИ /Чепинци/ 1 - 4 БОТЕВ - 57 /София/ 21.03.2021 16:00 18 Кръг
РИЛСКИ СПОРТИСТ /Самоков/ 1 - 1 БОТЕВ - 57 /София/ 29.03.2021 17:00 19 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 3 - 0 БАРОККО /София/ 06.04.2021 17:00 20 Кръг
ЦАРСКО СЕЛО 2015 /София/ 0 - 3 (Сл.) БОТЕВ - 57 /София/ 21 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 2 - 5 ЛОКОМОТИВ 1929 /София/ 17.04.2021 13:00 22 Кръг
СПОРТИСТ 2009 /Своге/ 2 - 1 БОТЕВ - 57 /София/ 21.04.2021 16:00 23 Кръг
КОМ - 98 /Годеч/ 0 - 3 БОТЕВ - 57 /София/ 26.04.2021 16:00 24 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 11 - 1 КОНКОРДИЯ /София/ 04.05.2021 18:00 25 Кръг
БАЛКАН 1929 /Ботевград/ 3 - 3 БОТЕВ - 57 /София/ 09.05.2021 18:00 26 Кръг
БОТЕВ - 57 /София/ 2 - 0 ЛЕВСКИ /Чепинци/ 16.05.2021 16:00 27 Кръг