ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ /София/ - Футбол 7 - Деца - 2008г. - "Б" - "Драгалевци - зала"

Домакин Резултат Гост Дата Кръг
ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ /София/ 2 - 2 ФК КЮСТЕНДИЛ /КЮСТЕНДИЛ/ 16.09.2018 12:30 1 Кръг
МАРЕК 1915 /Дупница/ 3 - 4 ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ /София/ 23.09.2018 12:30 2 Кръг
ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ /София/ 1 - 2 ЕЛИТ - СОФИЯ /София/ 30.09.2018 10:10 3 Кръг
НАДЕЖДА /Доброславци/ 0 - 6 ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ /София/ 07.10.2018 16:00 4 Кръг
ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ /София/ 2 - 7 СЛАВИЯ /София/ 14.10.2018 11:20 5 Кръг
ЦАРСКО СЕЛО 2015 /София/ 5 - 2 ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ /София/ 21.10.2018 14:50 6 Кръг
ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ /София/ 2 - 5 АКАДЕМИК 1947 /София/ 28.10.2018 10:10 7 Кръг
ОЛИМПИЯ ФК /София/ 1 - 2 ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ /София/ 04.11.2018 11:20 8 Кръг
ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ /София/ 2 - 1 СПАРТАК - 2015 /София/ 11.11.2018 09:00 9 Кръг
ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ /София/ 0 - 2 ДИТ СОФИЯ /София/ 18.11.2018 14:50 10 Кръг
ЛЪВЧЕТА /София/ 3 - 0 ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ /София/ 25.11.2018 10:10 11 Кръг
ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ /София/ 1 - 2 ЛЮЛИН /София/ 02.12.2018 13:40 12 Кръг
РД СПОРТ /София/ 0 - 5 ЛЕВСКИ - РАКОВСКИ /София/ 09.12.2018 10:10 13 Кръг