КОЗАРО /Ботевград/ - Футбол 5 - Деца - 2012г. - "Б" - "НАДЕЖДА" терен 3

Домакин Резултат Гост Дата Кръг
КОЗАРО /Ботевград/ 4 - 3 СОФИЯ СПОРТ /София/ 13.03.2021 11:00 1 Кръг
ОФК СОФИЯ /София/ 8 - 2 КОЗАРО /Ботевград/ 10.04.2021 11:00 2 Кръг
КОЗАРО /Ботевград/ 5 - 2 ЛЕВСКИ СПАРТАК 1962 /София/ 17.04.2021 11:00 3 Кръг
КОЗАРО /Ботевград/ 4 - 3 ЛЪВЧЕТА /София/ 08.05.2021 11:00 5 Кръг
БАРОККО /София/ 9 - 2 КОЗАРО /Ботевград/ 15.05.2021 11:00 6 Кръг
КОЗАРО /Ботевград/ 2 - 3 ОЛИМПИЯ ФК /София/ 24.05.2021 11:00 7 Кръг
АТЛЕТИКО - АРТЕН /София/ 5 - 0 КОЗАРО /Ботевград/ 29.05.2021 11:00 8 Кръг
КОЗАРО /Ботевград/ 2 - 8 ЕЛИТ - СОФИЯ /София/ 12.06.2021 10:00 9 Кръг